Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez chinezesc cu legume |
Orez chinezesc cu legume
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: Orez cu bob lung sau prefiert, ardei gras rosu, ardei gras galben, morcov, mazare, ciuperci, un ou, sare, piper, ulei de masline, sos soia. Mod de preparare: Orezul se fierbe in apa cu sare, se scurge, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs. Morcovul, ardeii si ciupercile se taie bastonase si feliute. Se incing trei linguri de ulei de masline in tigaie si se calesc legumele la foc mare 2-3 minute. Se adauga orezul bine scurs si se calesc impreuna inca trei minute. Se adauga oul si se amesteca bine. Se adauga piper dupa gust si sosul de soia (dupa gust). Se serveste cald, simplu sau ca garnitura la preperate chinezesti.
22.209 vizualizări
Versiunea printabilă1.377 tipăriri 15 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Ciorbă de potroace cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Ştiucă cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 8. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi) 10. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 12. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume) 13. Fructe marinate cu orez şi portocale (Dulciuri > Prăjituri) 14. Cupe de parizer umplute cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 18. Ghiveci de legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Pătrate de omletă cu legume (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 22. Chec moale cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Salată cu şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 26. Chifteluţe de legume cu garnitură (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Legume cu şuncă sau parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |