|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
Motanel dupa atata munca te invit la o cafea
[Lory attached the following image(s):]
Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
> < ciucuras a fost cam dificil dar a trecut , chiar ca o cafea imi prinde bine acum Bucataresele Vesele
|
|
|
vai, ce buna a fost cafeaua ! iti multumesc ciucuras . Bucataresele Vesele
|
|
|
O Duminica placuta doresc tuturor !!!!!! Si pentru ca dimineata sa va fie placuta ,savurati cu noi o cafea si ce bine ar merge si o gluma cu cafeluta .... Hai , nu va fie teama , intrati la o sueta cu noi > < cine sparge primul gheata
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
|
|
|
|
Lasa ciucuras , se pare ca samsi e mai timid , sau poate nu ii place cafeaua hai sa luam si cate un ceai ,poate ,poate are curaj careva sa dea macar un Buna Ziua !
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
|
bun si ceaiul il servesc cu placere sper ca pana la urma trebuie sa-i ademenim cumva sau te pomenesti ca nu au voie sa posteze sper sa nu se supere pe mine dar eu il provoc astept raspuns Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Administrator Grupuri: Administrare
Inscris: 1/13/2008 Postari: 131 Locatia: Bucureşti
|
nu eram prin zona, fetelor, acum sint si eu pe aici; in plus, imi place cafeaua foarte mult ciucuras wrote:bun si ceaiul il servesc cu placere sper ca pana la urma trebuie sa-i ademenim cumva sau te pomenesti ca nu au voie sa posteze sper sa nu se supere pe mine dar eu il provoc astept raspuns
|
|
|
Buna samsi !!!!!!> < > < iata si cateva intrebari scurte , astept tot asa raspunsuri scurte ..... 1.Ce e pescarul ? 2.Ce deosebire este intre o pusca de vanatoare cu o teava si una cu doua tevi ? 3.De ce are ciocanitoarea cioc ? 4.Cum se sinucide un peste ? 5.Care este diferenta dintre un pescar si un peste ? Sa vedem la cate ne raspunzi Bucataresele Vesele
|
|
|
1. un mincinos 2. o ţeavă 3. ca să nu se termine brusc 4. se predă 5. undiţa Te-ai şi găsit. Sînt şi eu un biet administartor de site motanel wrote:Buna samsi !!!!!!> < > < iata si cateva intrebari scurte , astept tot asa raspunsuri scurte ..... 1.Ce e pescarul ? 2.Ce deosebire este intre o pusca de vanatoare cu o teava si una cu doua tevi ? 3.De ce are ciocanitoarea cioc ? 4.Cum se sinucide un peste ? 5.Care este diferenta dintre un pescar si un peste ? Sa vedem la cate ne raspunzi
|
|
|
ai gresit la toate samsi Hai, cine mai incearca ! cu curaj !! Bucataresele Vesele
|
|
|
iata si cateva intrebari scurte , astept tot asa raspunsuri scurte ..... Si iata ca eu dau raspunsurile 1.Ce e pescarul ? Singurul amuzament al pestilor. 2.Ce deosebire este intre o pusca de vanatoare cu o teava si una cu doua tevi ? Cu a doua poti rata dublu... 3.De ce are ciocanitoarea cioc ? Ca sa nu dea cu capul de copac. 4.Cum se sinucide un peste ? Isi leaga un balon de gat ! 5.Care este diferenta dintre un pescar si un peste ? Pescarul vinde peste si pestele vinde femei . Acesteau erau raspunsurile corecte Bucataresele Vesele
|
|
|
motanel wrote:iata si cateva intrebari scurte , astept tot asa raspunsuri scurte ..... Si iata ca eu dau raspunsurile 1.Ce e pescarul ? Singurul amuzament al pestilor. 2.Ce deosebire este intre o pusca de vanatoare cu o teava si una cu doua tevi ? Cu a doua poti rata dublu... 3.De ce are ciocanitoarea cioc ? Ca sa nu dea cu capul de copac. 4.Cum se sinucide un peste ? Isi leaga un balon de gat ! 5.Care este diferenta dintre un pescar si un peste ? Pescarul vinde peste si pestele vinde femei . Acesteau erau raspunsurile corecte Bucataresele vesele
|
|
|
Inca una si fug la bucatarie De ce unii pescari pun momeala o tigara ? Ce mananca un pescar sarac dimineata, la pranz si seara ? Bucataresele Vesele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
si asta e de rau?
|
|
|
|
|
|
Cu siguranţă, cunoştinţele mele culinare sînt mult mai reduse decît ale voastre, aşa că fiţi îngăduitoare
|
|
|
esti nostim in felul tau > < Bucataresele Vesele
|
|
Guest |