|
Nivel: Membru Grupuri: Membri
Inscris: 5/5/2008 Postari: 74 Locatia: bt.
|
o saptamana frumoasa .
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Multumim la fel!
|
|
|
Bettyna wrote:Deh, zile de nasteri, petreceri, treburi Te distrezi nu gluma si pe noi nu ne inviti.
|
|
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Buna seara!
|
|
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
|
buna fetelor ce faceti ? eu am terminat facultatea , am luat licenta nu prea am trecut pe aici .... am fost ocupata ....
|
|
|
am nevoie de un sfat am facut dulceata de nuci cand le-am curatat -am folosit manusi chirurgicale -dar tot m-am murdarit pe maini acum nu stiu cu ce sa ma curat . am incercat si cu domestos, si clor ...
|
|
|
getta wrote:buna fetelor ce faceti ? eu am terminat facultatea , am luat licenta nu prea am trecut pe aici .... am fost ocupata ....
FELICITARI GETTA Bucataresele Vesele
|
|
|
getta wrote:am nevoie de un sfat am facut dulceata de nuci cand le-am curatat -am folosit manusi chirurgicale -dar tot m-am murdarit pe maini acum nu stiu cu ce sa ma curat . am incercat si cu domestos, si clor ...
eventual sa incerci cu sare de lamaie Bucataresele Vesele
|
|
|
multumesc pt felicitari , mulrumesc de sfat am s aincerc cu sare de l;amaie sper sa aiba efect ,
|
|
|
|
|
|
getta wrote:multumesc pt felicitari , mulrumesc de sfat am s aincerc cu sare de l;amaie sper sa aiba efect , si eu tot sare de lamaie foloseam cand mancam nuci toamna.
|
|
|
multumesc am incercat cu sare de lamaie -nu s acuratat bine , probabil ca sunt murdara de prea mult timp -luni m-am murdarit oricum dulceata a iesit super buna.
|
|
Nivel: Membru junior Grupuri: Membri
Inscris: 2/25/2009 Postari: 3 Locatia: iasi
|
ce plictiseala, tocmai am vazut o cafea mai sus si cred ca o sa merg sa servesc o cafeluta pana una alta Web Hosting
|
|
Inscris: 6/4/2009 Postari: 12 Locatia: Buc
|
jarmila33 wrote:ce plictiseala, tocmai am vazut o cafea mai sus si cred ca o sa merg sa servesc o cafeluta pana una alta ma inviti si pe mine?
|
|
Inscris: 6/8/2011 Postari: 2 Locatia: bucuresti
|
Este cumva cafea la nisip? Arata asa de bine incat ii simt mirosul. AnunturiDirectoare web
|
|
Guest |