|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
'Neata! un sfarsit de saptamana insorit.
|
|
|
cafelute pentru toti
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
|
sper sa se rezolve repede problema cu watermark-ul ca ne cam scarpinam cu mana dreapta pe partea stanga.
|
|
Nivel: Administrator Grupuri: Administrare
Inscris: 1/13/2008 Postari: 131 Locatia: Bucureşti
|
Leila wrote:Veronika wrote:Fetele sper ca ati inteles cum se pun pozele inscriptionete direct? Vom posta poze asa doar o perioada. Cititi aici: http://www.eculinar.ro/forum/yaf_postst29_Cum-postm-reetele-238n-imagini.aspxDaca nu intelegeti va explic eu inca o data. Pozele acum nu mai trebuie micite si le miceste programul direct pe forum. Stiu ca e greu asa prin metodata asta dar momentan nu avem ce face! Este obligatoriu acum ca pozele culinare sa fie inscriptionate si nu mai avem voie sa ne punem noi numele sau linkul. Era bine daca era numele undeva mic sa stim a cui e exact poza,nu? In ceea ce priveste emoticoanele se va rezolva in curand, problema tine de soft si deocamdata noi nu putem face nimic,depinde de altii. Este obligatoriu acum ca pozele culinare sa fie inscriptionate si nu mai avem voie sa ne punem noi numele sau linkul. Acest paragraf nu il inteleg de ce nu e voie sa apara numele nostru pe langa sigla de la eculinar????????????? Rog insistent pe Samsi sa raspunda !!!!!!!!!!!!!!!!! Samsi îţi răspunde: se poate trece numele mic înr-un colţ, de preferinţă dreapta jos, dar nu scris cu roşu şi cu litere cursive, ci discret. În schimb, adrese de site-uri, nu, pentru că acest site trebuie să aibă identitate, nu să fim acuzaţi de fel de fel de lucruri. Este de ajuns că cine are blog şi-a făcut hyperlink în semnătură, ceea ce este ok, dar să apară şi pe poze e prea mult. Şi nu mai fi aşa supărăcioasă
|
|
|
Trebuia sa ne explici asa de la inceput. Ca si Leila eu am inteles ca nu mai trebuie sa scrie absolut nimic pe poza decat watermarkul. Acum cred ca o sa fie bine pentru toti. Multumim mult de lamuriri.
|
|
|
Referitor la partea cu blogul ai dreptate, crd ca este suficient sa adaugi link la semnatura, in rest mi se pare publicitate.
|
|
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Nico, samsi de la inceput a zis fara nume pe poza. Aseara am cerut optiunea asta de ati scrie numele pe poza si s-a aprobat (am scris mail la samsi) Si la blog se accepta cu link pe poza pe toate siteurile culinare in fara de asta acum. Deci, atata timp cat e culinar si e blog nu se considera publicitate sa-ti pui linkul pe poza. Blog inseamna prin definitie Jurnal si scopul blogului nu este de a face bani ci de a stoca tot ce doresti sa pui in el. Site-ul, da, este facut sa faci bani cu el! apar banner-re cu diferite firme. La un moment dat puneam deja linkul pe poza pentru ca la concursul bine stiu Dr. Otker s-au furat destule poze la diverse fete dintre noi si s-au postat acolo cu tot cu nume si de aceea am ales sa pun linkul ca alte culinarese.
|
|
|
Veronika wrote:Nico, samsi de la inceput a zis fara nume pe poza. Aseara am cerut optiunea asta de ati scrie numele pe poza si s-a aprobat (am scris mail la samsi) Si la blog se accepta cu link pe poza pe toate siteurile culinare in fara de asta acum. Deci, atata timp cat e culinar si e blog nu se considera publicitate sa-ti pui linkul pe poza. Blog inseamna prin definitie Jurnal si scopul blogului nu este de a face bani ci de a stoca tot ce doresti sa pui in el. Site-ul, da, este facut sa faci bani cu el! apar banner-re cu diferite firme. La un moment dat puneam deja linkul pe poza pentru ca la concursul bine stiu Dr. Otker s-au furat destule poze la diverse fete dintre noi si s-au postat acolo cu tot cu nume si de aceea am ales sa pun linkul ca alte culinarese. Vero fiecare forum are politica lui. Pe forumurile pe unde am fost eu nu am vazut pe poza trecuta adresa blogului, dar nu spun ca nu exista astfel de forumuri care sa accepte adresa pe poza. Referitor la blog, stiu ce inseamna. Publicitate poti face si gratis, nu neaparat pe bani. Publicitatea inseamna si sa atragi clienti sau vizitatori. Iar daca nu se vrea sa se atraga vizitatori pe blog-uri de ce se mai trece la semnatura? La acest gen de publicitate m-am referit. Mie imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu pozele voastre la acel concurs, pentru ca ati muncit si alte persoane s-au folosit de munca voastra, dar sa sti ca exista tot felul de metode de a scoate scrisul de pe poza.
|
|
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Hello fetele, asa fain afara si eu tot racita
|
|
|
Bettyna wrote:Hello fetele, asa fain afara si eu tot racita Lasă, Bettyna, că te faci mare şi o să-ţi treacă
|
|
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Betty,uite un ceai pentru tine:
|
|
|
Multumesc la amandoi! De ce nu mai este optiunea sa ne facem fiecare profilul dorit in legatura cu imaginea forumului ?
|
|
|
iete daia si eu am aceeasi nelamurire
|
|
|
Bettyna wrote:Hello fetele, asa fain afara si eu tot racita lasa ca te faci bine pana maine si iesi, cica e si maine frumos
|
|
|
Bettyna ca sa-ti treaca raceala trateaz-o cu tuica fiarta cu piper.
|
|
|
ics pics tuica nu o suport, mai bine iau numa piper
|
|
|
Bettyna wrote:Multumesc la amandoi! De ce nu mai este optiunea sa ne facem fiecare profilul dorit in legatura cu imaginea forumului ? Încercăm să introducem şi alte opţiuni pentru temele vizuale ale forumului. Puţintică răbdare
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
samsi dar ce s-a intamplat iar am revenit la fata veche? eu am cam ramas in urma cu cititul pe aici Bucataresele vesele
|
|
|
ok, ok abia astept
|
|
|
|