|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Lory wrote:samsi dar ce s-a intamplat iar am revenit la fata veche? eu am cam ramas in urma cu cititul pe aici pai daca esti scumpa la vedere
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
asta e ...suntem mai multi la un calculator si totusi nu mi-a raspuns nimeni Bucataresele vesele
|
|
|
La ce nu ti-a raspuns Lory?
|
|
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Fata a disparut, asa dintr-o data. Numai samsi o putea schimba!De ce? Nu stim!Sa ne raspunda el!
|
|
|
samsi wrote:Bettyna wrote:Multumesc la amandoi! De ce nu mai este optiunea sa ne facem fiecare profilul dorit in legatura cu imaginea forumului ? Încercăm să introducem şi alte opţiuni pentru temele vizuale ale forumului. Puţintică răbdare uitati aici raspunsul
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
Multumesc Veronika Bucataresele vesele
|
|
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Bettyna , daca tuica nu , wiski nu ,...., apoi atunci draga mea numai vin fiert cu piper , cuisoare si scortisoara daca nici asta nu iti prieste , atuci in 10 zile o sa-ti treaca de la sine raceala > < Multa sanatate iti doresc > < Bucataresele Vesele
|
|
|
Samsi îţi răspunde: se poate trece numele mic înr-un colţ, de preferinţă dreapta jos, dar nu scris cu roşu şi cu litere cursive, ci discret. În schimb, adrese de site-uri, nu, pentru că acest site trebuie să aibă identitate, nu să fim acuzaţi de fel de fel de lucruri. Este de ajuns că cine are blog şi-a făcut hyperlink în semnătură, ceea ce este ok, dar să apară şi pe poze e prea mult. Şi nu mai fi aşa supărăcioasă [/quote] Acum Leila ii sopteste lui Samsi un secret , ce a vrut sa faca Samsi initial cu interdictia de a scrie pe poze numele NU AR FI FOST CORECT DIN PARTEA LUI !!!!!! Samsi a fost in schimb atat de dragut incat si-a revizuit decizia , felicitari Un sfat prietenesc , niciodata sa nu fi contra femeilor (mai ales la cele 5 de pe forum ) , nu suntem suparacioase ci doar uneori revoltate de anumite lucruri care ne deranjeaza . Bucataresele Vesele
|
|
|
si daca tot suntem la vechea fata , mai trecem pozele prin watermark ??? Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Administrator Grupuri: Administrare
Inscris: 1/13/2008 Postari: 131 Locatia: Bucureşti
|
S-o luam metodic: - Veronica a scris cu rosu umplut cu alb sau invers numele si n-a facut-o discret, cum solicitam; - da, watermark-ul se pune pe toate pozele originale, adica facute de membrii forumului; - pe mine m-a deranjat scrierea pe poze a unor adrese de net, ceea ce, cititi regulamentul forumului, nu se face; - nu este adevarat ca site-ul se deosebeste de blog prin faptul ca face bani; sint site-uri care nu fac bani si bloguri care fac bani; - bucataresele vesele au scris cu ditamai fontul link-ul din semnatura, ceea ce iarasi nu se face.
|
|
|
samsi wrote:S-o luam metodic: - Veronica a scris cu rosu umplut cu alb sau invers numele si n-a facut-o discret, cum solicitam; - da, watermark-ul se pune pe toate pozele originale, adica facute de membrii forumului; - pe mine m-a deranjat scrierea pe poze a unor adrese de net, ceea ce, cititi regulamentul forumului, nu se face; - nu este adevarat ca site-ul se deosebeste de blog prin faptul ca face bani; sint site-uri care nu fac bani si bloguri care fac bani; - bucataresele vesele au scris cu ditamai fontul link-ul din semnatura, ceea ce iarasi nu se face. Acum Samsi este multumit de marimea fontului de la Bucatarese ? Trebuia sa spuna de la inceput daca l-a deranjat marimea ! Bucataresele Vesele
|
|
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Deci parerea mea de simpla userita e ca a mai mult decat ok cu watermark-ul. Dar este perfect ca avem voi si cu numele nostru acolo undeva scris mic intr-un colt ca totusi e munca noastra pusa in poze. Acuma spun si eu sa nu tac, mai mult intreb... E corect ce ma gandesc eu ca in ...viitorul apropiat nu o sa mai trebuiasca sa mergem altundeva pentru watermark ci o sa fie direct aici pe forum cand atasam pozele? Am eu asa o presimtire ca asta e numai provizoriu...pana se va face watermark-ul pe forum. E buna presimtirea sau nu ?
|
|
|
|
|
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Oriunde am postat pana acum imagini nu mi s-a impus cum sa-mi scriu numele si unde sa mi-l pun.sunt pozele noastre si daca nu va convine nu le mai punem.E dreptul nostru.Punandu-mi numele cu rosu,nu consider ca am injurat pe cineva sau am facut vreau rau. Daca eram 2000 membrii cum se luau pe fiecare in parte la criticat de cum au numele pe poza? Asta e o aberatie.nu cred ca am gresit nici eu cu culoarea si nici Leila cu Lory cu marimea caracterelor la Blog. Va doresc o viata plina de bucurii!
|
|
|
samsi wrote:S-o luam metodic: - Veronica a scris cu rosu umplut cu alb sau invers numele si n-a facut-o discret, cum solicitam; - da, watermark-ul se pune pe toate pozele originale, adica facute de membrii forumului; - pe mine m-a deranjat scrierea pe poze a unor adrese de net, ceea ce, cititi regulamentul forumului, nu se face; - nu este adevarat ca site-ul se deosebeste de blog prin faptul ca face bani; sint site-uri care nu fac bani si bloguri care fac bani; - bucataresele vesele au scris cu ditamai fontul link-ul din semnatura, ceea ce iarasi nu se face. Trebuia sa ne spui ca am scris prea mare si modificam. Acum bine ca stim.
|
|
|
Bettyna wrote:Deci parerea mea de simpla userita e ca a mai mult decat ok cu watermark-ul. Dar este perfect ca avem voi si cu numele nostru acolo undeva scris mic intr-un colt ca totusi e munca noastra pusa in poze. Acuma spun si eu sa nu tac, mai mult intreb... E corect ce ma gandesc eu ca in ...viitorul apropiat nu o sa mai trebuiasca sa mergem altundeva pentru watermark ci o sa fie direct aici pe forum cand atasam pozele? Am eu asa o presimtire ca asta e numai provizoriu...pana se va face watermark-ul pe forum. E buna presimtirea sau nu ? Te tine demult presimtirea asta?
|
|
|
Uitati ce a spus Samsi referitor la watermark:
Quote:Atenţie! Pînă la rezolvarea inserării automate a watermark-ului cu denumirea site-ului, înainte de încărcarea fotografiei în forum va trebui să mergi la pagina http://www.eculinar.ro/photo/, încarci fotografia, care va fi redimensionată automat şi căreia i se va însera watermark-ul "©www.eculinar.ro", click dreapta pe imagine şi salvezi imaginea cu watermark pe computerul tău şi abia apoi o încarci în forum. Nu mai sînt permise alte inscripţii pe fotografii, în afară, eventual, de numele autorului scris discret, cu litere drepte, într-un colţ, preferabil în dreapta jos. Această procedură se aplică fotografiilor originale, nu neapărat şi celor preluate din alte surse.
|
|
|
Acum sa avem radbadare.
|
|
|
|