|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Buna Lory.
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
Buna Nico o -luta din partea mea unde or fi restulLia vad ca intra pe fuga...Veronika ne-a parasit de tot Bettyna se reface dupa petrecere... Samsi e speriat rau.... numai noi am mai ramas Bucataresele vesele
|
|
|
Lasa ca cei din urma vor fi cei dintai
|
|
|
Vero si Bettyna au dat bir cu fugitii.
|
|
|
iar Leila si Samsi o sterg englezeste.
|
|
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Nu poate omul sa se petreaca putin ca imediat il dati disparut! Am fost plecat ieri toata ziua iar de azi dimineata am avut ceva treaba! Nico, imi palce cum ai grupat trupa!
|
|
|
ca la gradinita cate doi cate doi
|
|
|
Fetele sper ca ati inteles cum se pun pozele inscriptionete direct? Vom posta poze asa doar o perioada. Cititi aici: http://www.eculinar.ro/forum/yaf_postst29_Cum-postm-reetele-238n-imagini.aspxDaca nu intelegeti va explic eu inca o data. Pozele acum nu mai trebuie micite si le miceste programul direct pe forum. Stiu ca e greu asa prin metodata asta dar momentan nu avem ce face! Este obligatoriu acum ca pozele culinare sa fie inscriptionate si nu mai avem voie sa ne punem noi numele sau linkul. Era bine daca era numele undeva mic sa stim a cui e exact poza,nu? In ceea ce priveste emoticoanele se va rezolva in curand, problema tine de soft si deocamdata noi nu putem face nimic,depinde de altii.
|
|
Inscris: 4/29/2008 Postari: 869 Locatia: Waiblingen - DE
|
Eu sunt asa racita de ieri ca de abia ma tarasc prin casa. Da, si eu cred ca ar fi bine sa avem cumva si numele noastre pe ele.
|
|
|
Gata, am descoperit problema de la poze, acum e ok.
|
|
|
Sper ca va place noua culoare la forum?
|
|
|
Veronika wrote:Fetele sper ca ati inteles cum se pun pozele inscriptionete direct? Vom posta poze asa doar o perioada. Cititi aici: http://www.eculinar.ro/forum/yaf_postst29_Cum-postm-reetele-238n-imagini.aspxDaca nu intelegeti va explic eu inca o data. Pozele acum nu mai trebuie micite si le miceste programul direct pe forum. Stiu ca e greu asa prin metodata asta dar momentan nu avem ce face! Este obligatoriu acum ca pozele culinare sa fie inscriptionate si nu mai avem voie sa ne punem noi numele sau linkul. Era bine daca era numele undeva mic sa stim a cui e exact poza,nu? In ceea ce priveste emoticoanele se va rezolva in curand, problema tine de soft si deocamdata noi nu putem face nimic,depinde de altii. Referitor la numele de pe poze. Nu cred ca este necesar ca doar fiecare posteaza la reteta pe care o prezinta si atunci automat sunt pozele lui. Deocamdata nu am postat poze, dar sper sa ma descurc.
|
|
|
Mie imi place, ca doar este culoarea mea preferata.
|
|
|
A venit si Leila. Saluti.
|
|
|
Daca ar fi si Lory ar fi trupa intreaga.
|
|
|
Eu vorbesc singura pe aici. Ca nebunul de la rastoaca: tot el canta tot el joaca.
|
|
|
dap!
|
|
|
eu aprobam cu trupa nu ca vb tu singura
|
|
|
|
|
|
Fetele, pentru ce sunt punctele ce le avem fiecare langa numarul de mesaje?
|
|
Guest |